Nannic Prof NBE500

Dé ultieme gezichtsverjonging!
Een nieuwe revolutionaire ontwikkeling op het gebied van huidverjonging. Een zichtbaar resultaat al na de eerste behandeling! Geen geprik meer met naalden, geen kans op brandwonden door laser en geen pijnlijke chirurgische ingrepen, maar wel een gladde, jonge stevige huid en een strakke kaaklijn. Het lijkt onmogelijk, maar Nannic realiseerde met de ontwikkeling van de Nannic NBE 500 een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidveroudering.

De Nannic PROF NBE 500 combineert electro-magnetische energie met doeltreffende actieve stoffen in een cel-identisch basis.

Wat betekent dit voor uw huid?

  • verbetert de celenergie
  • verhoogt het vochtbehoud van de huid
  • verbetert de aanvoer van zuurstofrijk bloed
  • verhoogt de opname van actieve stoffen
  • verbetert de structuur van het bindweefsel
  • verstevigt de Mio-faciale spieren
  • verkleint de poriën
  • brengt de lipolise op gang
  • draineert het lymfesysteem (Detox)
  • vermindert vrije radicalen

Hoe werkt de Nannic NBE 500

De apparatuur brengt actieve werkzame stoffen in de huid zonder naalden te gebruiken. Nannic NBE500 levert een krachtige electro-magnetische diathermische energie, waarmee huidnutriënten (voedende bestanddelen) gemakkelijk door de beschermlaag (tweede huidlaag) getransporteerd worden.

De in de diepte penetrerende electro-magnetische energie verhoogt door haar diathermische activiteit de aanvoer van zuurstofrijk bloed. Daarnaast zal de energie van de cel zelf op optimaal niveau worden gebracht.

De basis van de Nannic producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen met deze apparatuur worden lamelair opgebouwd met lichaamseigen stoffen, vrij van parabenen, chemische emulgatoren en geur- en kleurstoffen. Hierdoor wordt de actieve opname van voedende bestanddelen door de huid bevorderd.

Doorbraak tegen couperose

Tot op heden was er naast het thuisgebruik van het Nannic Couperose serum weinig te doen tegen couperose. Alleen door middel van laserbehandelingen werden bloedvaatjes verbrand en verschrompeld waardoor ze minder zichtbaar zijn. Maar hierdoor ontstaat geen herstel en zoekt het bloedvatenstelsel een nieuwe weg en komen er nieuwe gesprongen bloedvaatjes terug.

De Nannic NBE 500 vernietigt de beschadigde bloedvaatjes niet, maar herstelt de cellulaire matrix (netje om de ader) waardoor couperose zichtbaar afneemt en herstelt.


Ontwikkeling & Research

Jarenlange research heeft uiteindelijk geleid tot deze innovatieve toepassing. Van oorsprong uit de medische wetenschap geeft het een pijnloze, rustgevende behandeling.

Behandeladvies:

Nannic kuren van 5 of 8 behandelingen
Voorbeeld van behandelschema bij 8 behandelingen:
Eerste 2 weken, 2 maal per week
Daarna 4 weken, 1 maal per week


Ook voor: