shutterstock_767636812

Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling waarbij dode huidcellen verwijderd worden door alumiumoxyde kristallen.
Door tal van invloeden (zonlicht, roken, veroudering, acne, de overgang, medicijngebruik, slechte doorbloeding) kan de huid er minder mooi uitzien. Door de pijnloze microdermabrasie behandeling wordt de dode huidlaag verwijderd en nieuwe collageenproductie gestimuleerd. Het huidoppervlak wordt zachter en fijner van structuur en natuurlijker van kleur.
Al direct na de eerste behandeling zijn de prachtige resultaten zichtbaar.


Kuur voor optimaal resultaat

Om de huid niet te irriteren, wordt per behandeling slechts een dun laagje oude cellen van de huid gepolijst. Voor grote verbeteringen zijn meerdere behandelingen nodig. Na elke behandeling heeft uw huid tijd nodig om nieuwe cellen te vormen. Na 1 – 2 weken kan opnieuw een dun laagje oude huidcellen worden verwijderd. Net zo lang tot jonge, gezonde roze cellen aan de huidoppervlakte zichtbaar zijn.

Afhankelijk van de conditie van de huid zijn minstens 5 tot 8 behandelingen nodig voordat fijne droogterimpeltjes beginnen te vervagen, de huidstructuur zichtbaar en voelbaar verbetert, een mooie egale kleur onstaat en oneffenheden minder zichtbaar zijn.
Zeker wanneer de aanbevolen producten ook thuis worden gebruikt, zal de huid verdikken en gladder worden, waardoor een jonger en gezond uiterlijk ontstaat.

Het aantal behandelingen en de tijdsduur hangen sterk af van de conditie van uw huid. Ook deelbehandelingen van het gelaat zoals de wangen met acne oneffenheden zijn mogelijk. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een huidanalyse en een vrijblijvend behandelingsadvies.

Voordelen:

  • Volledig pijnloos
  • Direct voelbaar en zichtbaar resultaat
  • Geen kans op allergische reacties, littekens of huidverkleuringen
  • Geschikt voor elk huidtype, ook voor de donkere huid
  • Geschikt voor uw gezicht, rug en decolleté

Voor welke aandoening?

Microdermabrasie is geschikt voor:

Voordelen:

  • Fijne rimpeltjes en lijntjes, egaliseren van littekenlijntjes na plastische chirurgie
  • Ruwe, droge of schilferende huid, verslapte huid en overmatige vetheid van de huid

Advies:

Gebruik tot 3 weken na de behandeling dagelijks een sunblock SPF 30. Voorkom overmatige blootstelling aan de zon.


Belangrijk:

Voor optimaal resultaat is het belangrijk dat de door mij geadviseerde producten ook thuis gebruikt worden.


Vergoeding door zorgverzekeraar

In sommige gevallen wordt de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Raadpleeg uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Om voor vergoeding in aanmerking te komen, is soms een verwijsbrief nodig van uw behandelend specialist of huisarts.

grandel-wit-50px
lycogel-wit-50px
medik8-wit-50px
shellac-wit-50px